Kapitel 34 - One mistake can change your life

Från kapitel 33 (Harrys perspektiv):
- Ehm..well, I need to go now, sa jag och rodnade något fruktansvärt. 
- Ohh, yes and I need to call Jessica, sa hon snabbt och rodande hon med. 
- Goodbye, sa jag och log lite taffat mot henne. 
- Goodbye Harry, svarade hon och såg mitt förvirrade jag lämna lägenheten. 
Mitt huvud riktigt snurrade när jag gick ner för trapporna. 
Vad hade jag gjort egentligen? Vad i hela världen hände där uppe? 
Jag öppnade porten och klev ut i den normala världen igen. 
Vad händer nu? 

 
 
 
 
 
Jag stod kvar och rodnade något enormt, vad hade precis hänt egentligen? Hade han kysst mig? Och jag hade besvarat den och tyckt om det? Hur skulle det bli när han kom tillbaka? Hade han känslor för mig?
Tusen frågor cirkulerade i min hjärna och jag kom inte fram till ett enda vettigt svar. Jag la mig i soffan och begravde huvudet i dom mjuka soffkuddarna. 
En stund senare tog jag mig samman och drog upp min mobil och skickade iväg ett sms till Jessica om middag ikväll. Hur det skulle bli med mig och Harry fick vi se när han kom tillbaka från Paris. Det skulle ge mig en bra stund att tänka igenom saker och ting och diskutera med Jessica som skulle komma hit så jag slapp vara ensam. 
Jag gick ut till kylen för att se om vi hade några råvaror. För en gångs skull tänkte jag laga en riktig brakar middag.
Jag hade tänkt mig potatisgratäng och oxfilé till huvudrätt. Jag öpnnar kylen och ser att potatisen nästan är slut. Bäst att gå och handla tänker jag och smäller igen kylen. Jag tar på mig mina vita converse och en jeansjacka, då våren verkligen är här. Jag tripar iväg med min stora mage. Jag går runt hörnet till det lilla snabbköpet som finns där. Eftersom affären inte är så stor så hittar jag snart det jag behöver. Jag köper med mig lite räkröra som vi kan ha till förätt. Jag köper också med mig lite extra blockchoklad ifall den skulle behövas till efterätten. När jag är klar går jag till kassan för att betala. Jag lämnar fram lite av dem pengarna som Harry tvunget lämnat kvar till mig. Han trodde inte jag skulle klara mig, vilket var konstigt med tanke på att jag levt utan honom och hans pengar i tjugo år. 
Jag plockar i mina varor i påsar och går sedan hem till lägenheten igen. Klockan är halv tre när jag kommer tillbaka så det känns som det är lika bra att börja med maten med en gång. 
Jag börjar med att göra chokladmoussen vi ska ha till efterätt eftersom den ska stå i kylen en stund. 
 
När jag är klar med alla förberedelser går jag och byter om till lite finare kläder. När jag är klar med det går jag ut till köket igen. Klockan är halv fem när jag kommer tillbaka så jag tar fram potatisgratängen och ska precis ställa in den i ugnen när jag hör hur det knackar på dörren. Jag ställer potatisgratängen på diskbänken så länge. Vad tidig Jessica är för en gångskull tänker jag och går för att öppna för henne. När jag öppnar förväntar jag mig se Jessicas blona långa hår men möts istället av en brun kalufs. Innan jag hinner tänka knuffar han in mig så att jag faller handlös mot marken. Michael, vad gör han här? Varför? 
- You're an idiot! Whore. It should be my child.
Innan jag hinner ta in hans ord tar han tag i min arm och drar upp mig hårt. Jag känner hur armen börjar krampa av hans grepp. Han håller så hårt att inget blod kan passera. Jag kvider till.
- My arm, bedjar jag.
Han släpper grepet om armen och jag pustar ut. Utan att jag är beredd trycker han upp mig mot väggen. Jag försöker trycka mig ifrån väggen men möts bara av en hård sval vägg mot bakhuvudet. 
- You know I'm better than him, he can't raise a child. He just did it because he wanted to hurt you. We should run away together, before it's too late. I know you still love me honey.
Jag tittar misstroget på honom. Försker tyda om han verkligen menar allvar med det han säger. Men han visar inte en enda skymt av han inte menar det han säger. 
- You're wrong. Harry is an amazing person, better that you will ever be. 
Han lutar sig mot mig och jag förstår vad han tänker göra. Jag försöker instiktivt rycka mig ur hans grep och därifrån men han trycker sina läppar mot mina i en hård obekväm kyss. Jag reagerar snabbt och biter honom i läppen. Han drar sina läppar i från mig och jag spottar honom i ansiktet. Hans ögon blixtrar till och han backar ett steg ifrån mig. Han håller sig för läppen. Jag tittar förskräckt på honom, han ser riktigt förbannad ut. Han tar ett steg mot mig och jag förstår inte vad som händer fören det är försent. Han träffar mig på käken. Jag känner hur det blixtrar till. Det gör så ont att jag inte kan hålla in ett skrik. Han kollar på mig med ånger i blicken. Blicken ändras snar och blandas med hat och ilska. Han tar sig för läppen igen. Jag ser att den är röd av blod. Han höjer handen i igen och det ser ut som han ska slå mig igen. Precis då knackar det på den fortfarande öppna dörren. Båda vänder sig hastigt mot dörren och in trippar Jessica. När hon får se vad som händer springer hon snabbt fram till mig och ger mig en kram. 
- What have you done? skriker hon till Michael. Han ryggar tillbaka.
Hon släpper mig och jag blir tvungen att stötta mig mot väggen för att inte falla ihop.
- Idiot! Go away! You never gonna touch her again, you've done enough, säger hon ilsket och schasar iväg honom. Precis innan han kommer till ytterdörren vänder han sig mot mig och säger:
- I'll be back in the end, and you know that.
Sedan trycker Jessica ut honom och smäller igen dörren. Hon låser och springer sedan tillbaka till mig. Hon tar moderligt in mig i sin famn. Jag känner mig helt tom och känner ingenting. Efter en stund frågar Jessica mig om det gör ont på käken och jag tittar på henne. Hon lägger föriktigt en hand på min kind och det går en blixt igenom min kropp. Mina ögon fylls av tårar av smärtan och jag nickar.
- It hurts.
- We need to lay some ice here, honey, mumlar hon och drar med mig ut till köket. Hon tar fram en iskubb ur frysen och lägger den mot min kind. Först känner jag bara mer smärta men sedan kyler det skönt. 
Hon ser potatisgratängen som står kvar på diskbänken. 
- Did you made this for me?
Jag nickar och hon ler stort.
- Just sit down, and I'll fix the rest, sa hon vänligt och drog ut en av kökstolarna. 
Jag satte mig ner och slappnade av. Det kändes skönt att hon gjorde klart det. 
Efter en stund stammar jag fram:
- W..w..what did he mean with the last he said? 
Hon frågar inte vad jag menar utan förstår och svarar med engång.
- I actually don't know but he won't hurt you anymore. You're done with him. I'm gonna tell Harry so he can keep an eye on him for you. 
Jag ville helst inte berätta för Harry och förklar för honom. Men antagligen var det det bästa. Han skulle hjälpa mig, det visste jag. Hoppas bara inte Michael skulle ge sig på honom av någon konstig andledning...
 
 
 
helt seriöst så e jag så jävla förbannad. detta blev inte alls lika bra som första gången jag skrev det!! 
Menmen.. here u go!!
spännande? Michael is here again.. äre bara jag som vill slå michael? haha.
Hoppas det dög trots att jag inte blev så nöjd...
KRAM PÅ ER FINA LÄSARE.

Postat av: Bergendahl

Det blev ju asbra trots omständigheterna!
Men aggghhhhhh va jag vill döda Michael!!! Jag hatar honom D: bort bort bort!!!!

2013-01-31 @ 20:54:28
Postat av: Frida

Jättebra!!:)xx

2013-01-31 @ 21:01:28
Postat av: K

Mer mer mer!!!

2013-01-31 @ 21:40:25
Postat av: Alexandra

Jätte bra kapitel :D MERA!!

2013-01-31 @ 21:59:08
Postat av: Louise

Dumma Michael :( mer!

2013-01-31 @ 22:12:00
Postat av: Sandra

älskar novellen, får inte nog. Även om jag inte alltid hinner kommentera eftersom...ja, klockan är kvart i elva och jag har ju oxå ett liv :)
Såklart det dög, dina inlägg är ju hur grymma som helst. Ibland vill jag bara komma in i novellen och kanske slå någon, träst någon eller para ihop Catlin och Harry <3 man leversig verkligen in i din novell, det är något som du skavara stolt över, novellens uppslukningsförmåga (om man ens kan uttrycka sig så...)
tack för ännu ett underbart inlägg och jag hoppas att Catlin och Harry kysser varandra igen!!
Och förlåt igen för att jag inte hinner kommentera...jag är redan uppe utan lov, så...men jag läser :D
xxxx

2013-01-31 @ 22:50:23
Postat av: Sandra

Duktig jag är på att stava?
Träst=Trösta
och mellanrumhar jag oxå skippat
hoppas du fattar iaf :)
x

2013-01-31 @ 22:52:19
Postat av: Agge xx

Det blev jätte bra! Att det första va bättre kan jag inte ens föreställa mig för det här va grymt!!

2013-01-31 @ 23:30:19
Postat av: Sassa

Mer mer mer! :D

2013-02-01 @ 09:16:31
Postat av: Stina

Åh gud så spännande!

2013-02-01 @ 14:27:15
Postat av: Hej

NOOOOOOOOOOO INTE MICHEAL!!!!NOOOOO!!!!
I HATE YOU BUT I LOVE YOU AHHHHHGGGGH!!!!!!!
OCH HARRY KOOOOM HEEEM NUUUUU!!!!! Ahhhh blå på dig du kan ju inte bah va i La Franco och softaaaaa D:
Men frijda de va ku jätte braaaaa! Och ser du.... MARABOU LÖSER ALLT! :D &&&&&&

2013-02-01 @ 21:12:21
Postat av: Camilla

Åhh det gör inget om det här kapitlet var sämre än det första du skrev, jag älskar det!! <3
Men nu är jag faktiskt orolig tänk om nåt hände med barnet när hon ramla, jag menar hon fick ju några knuffar..
Hoppas Harry spöar skiten ur Michael när han kommer hem!! Eller att Harry anlitar en säkerhetsvakt till Caitlyn, för hon behöver verkligen en..

Föresten är jag en trogen läsare som läser varje kapite! Har gjort det länge även dina gamla noveller som oxå var as bra, dock har jag inte kommenterat så mycket som jag igentligen borde ha gjort.. Förlåt! :( <3

2013-02-02 @ 10:08:10
Postat av: alva

jättebra!! meraaa :D:D

2013-02-03 @ 22:49:37
Postat av: Anonym

når kommer nästa kapitel? vill så gärna läsa merrrrrrr!!!!!!

2013-02-04 @ 18:38:50

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0