Kapitel 44 - I wanna be with you

Från kapitel 43:
Jag kom in i ett ljust rum med en dörr till vänster och en stor öoppen yta längre fram. Jag tog av mig skorna och stängde dörren. Dörren till vänster var en toalett och i den öppna ytan så fanns en dubbelsäng som stod lite avlägset och en soffa med en matchande fotölj och såklart en tv. Jag gick mot sängen och tog av mig mina kläder och la dom på stolen som stod intill sängen. Jag gick sedan till badrummet för att tvätta rent mig och få bort blodet jag fåt på mina armar, jag hade inte haft tillfälle att få göra rent mig innan. När jag var klar så kröp jag ner i den renbäddade sängen och slocknade med nästan en gång. Men hemska minnen spelades fortfarande upp i mitt huvud om och om igen. Oron över Izabella värkte i mig. 
 


 
   
 
 
Nialls perspektiv:
 

Jag vaknade av en hemsk dröm, jag kände på mina kinder och kände att dom var alldeles våta. Jag hade drömt att Izabellas hjärta slutat slå. Jag tittat förskräckt omkring och kände inte igen mig, jag tittade bredvid mig för att se det blonda hår som skulle ligga där. Platsen var tom och nybäddad och kudden var orörd. Det gick upp för mig att Izabella låg på sjukhus. Att min dröm kunde vara sann, bara tanken fick mig att känna mig svag. Jag sträckte mig efter mina kläder och letade snabbt fram mobilen ur fickan. Klockan var redan tio. Jag skyndade mig ur sängen och  tog snabbt på mig mina kläder. Jag ville se henne. Jag ville inte tro att min dröm var sann, jag var tvungen att se henne, levande. Jag tog snabbt upp bilnycklarna och plånboken från ett bord på hotellrummet medan jag snabbt rusade ut ur rummet. Det var knappt så jag hann låsa, jag ville bara till henne så snabbt som möjligt. Jag storamde genom hotelllobbyn och kände både nyfikna och irriterade blickar i nacken. Men just nu brydde jag mig inte. Jag var så orolig över Izabella. 
Jag hittade bilen snabbt, eftersom jag memorerat vart jag ställt den igår. 
Jag körde snabbt till sjukhuset. Jag brydde mig inte om hastighetsmätaren som pep hela tiden. Den gjorde mig bara irriterad. Att saker inte kunde fatta när det var allvar!
Jag smällde igen bildörren hårt och började springa mot sjukhus entrén. Mitt hjärta pumpade hårt i bröstet. Och den enda tanken som ekade i mitt huvud medan jag öppnade dörren var: Låt henne klara det här, snälla gud!! 
Kvinnan i receptionen såg förskräckt ut när jag gick mot henne med snabba steg. 
- Kan jag få träffa Izabella Adamsson? frågade jag snabbt och väntade otåligt på svar. 
Kvinnan som hade mörkt hår gjorde några snabba klick på sin dator och kollade sedan upp mot mig. 
- Det går bra, hon har precis blivit kollade av läkarna. 
- Tack, sa jag och log snabbt innan jag började gå mot hissarna. Jag kom ihåg exakt vilken våning och rum det var. Jag hoppades bara att inte den där sura sjuksköterskan skulle komma med fler frågor idag. Hon trodde inte ett dugg på min historia om stenar och snubblingar. Men det brydde jag mig inte om, jag tyckte att Izabella skulle få det valet att välja hur hon ville göra. Om hon ville säga att hon blivit misshandlad eller inte. Jag vet vilket jag skulle tyckt vart bäst, men det är upp till henne. Jag kände hur jag blev varm i kroppen och mina käkar spändes när jag tänkte på misshandeln. Vilken jävla idiot. 
Precis när hissdörrarna öppnades plingade det till och jag ryckte förvånat till. Det var inte min meddelande signal men det lät som det kom från en mobil. Jag kände förvånat i fickan medan jag skyndade bort igenom korridoren. Och då kom jag på det, jag hade ju Izabellas telefon med mig! Jag tog upp den försiktigt och kunde läsa Johannas namn på skärmen men texten var på svenska så jag fattade inget men jag antog att det var om att ses idag. Jag fick inte glömma att ringa henne sen. Jag la ner mobilen igen och skyndade vidare. Jag möttes även här av irriterande blickar när jag råkat knuffa till någon av personalen. Jag log bara ursäktande tillbaka. Jag hade bråttom. 
Tillslut var jag framme vid Izabellas rum och jag tog ett djupt andetag. Jag knep ihop ögonen och bad till varje gud att hon fortfarande levde. Kvinnan i receptionen hade inte sagt något mer om det. Jag öppnade sakta dörren medan mitt hjärta slog hårt. Jag vände direkt min uppmärksamhet åt min ängel som låg alldeles stilla och blek i sjukhussängen. 
 
Izabellas perspektiv: 
 

Jag hörde hur någon kom in i rummet men orkade inte öppna ögonen. Antagligen var det en till läkare som skulle kolla hur jag mådde. Ända sen jag fick reda på att Niall inte var här när jag vaknade runt fyra tiden har jag legat i mellan koma och verkligheten. Hade han lämnat mig? Varför nu? När jag behövde han som mest? Det gjorde ont i mig. 
- Izabella, hörde jag en försiktig men väl igenkännade röst säga. 
Mitt hjärta slog ett extra slag och jag blev ännu varmare än vad jag redan var. Han var kvar i alla fall! 
Jag öppnade sakta ögonlocken rädd för att ljuset skulle blända mig. Mitt huvud värkte. 
- Niall? svarade jag frågande och kisade mot dagsljuset. Jag kunde urskilja en vacker figur som stod längre bort i rummet. 
Jag hörde hur han flämtade till. 
- Du lever Izabella! skrek han nästan och jag hörde att han hade gråt i rösten. 
Jag kände ett par försiktga armar omfamna mig så att han inte skulle skada mig där jag hade ont. 
Jag skrattade hest. 
- Ja, jag lever Niall, tack vare dig, jag älskar dig, sa jag och sökte mig efter hans mun. Det var fortfarande för ljust för mina ögon. Dom hade inte vant sig än. 
Han skrattade och tryckte sin mun mot min. Det var den härligaste känslan jag haft på länge. Blodet rusade igenom mig, fast att jag hade ont i varje rörelse jag gjorde så ville jag ha mer. Mer av den vackraste killen i världen. Men han drog sig tillbaka lite. 
- Vi borde ta det lugnt Izabella, jag vill inte att du skadar dig mer, sa han och smekte mig över håret. 
Jag rös till av beröringen. Jag hade saknat honom.
Plötsligt öppnades dörren en gång till och Niall flyttade sig lite längre bort. Jag fick en känsla av att peronen som kom in i rummet inte gillade honom. 
- Jaså du har redan kommit hit, sa en kvinnoröst på engelska. Antagligen hade hon redan träffat Niall. 
- Ja, jag ville se så att Izabella var okej, svarade han kort. 
Nu hade mina ögon äntligen vant sig vid ljustet. Så jag såg att det var en rätt kort kvinna med mörkt hår. 
När hon tittade mot Niall såg hon väldigt sur ut. Vad har hänt medan jag vart borta? 
Men plötsligt vände hon blicken mot mig och sprack upp i ett leende som var mitt emellan falskt och äkta när hon såg att jag hade vaknat. 
- Jaså, du har vaknat nu, vad bra, jag har några frågor att ställa, som din pojkvän här inte kan svara så bra på, det sista sa hon och tittade surt på Niall. 
Han bara log lite generat och ryckte på axlarna. Jag blev lite orolig.
- Vadå för frågor? frågade jag misstänksamt. 
- Om vad som egentligen hände, sa hon och betonade egentligen väldigt starkt. Antagligen ännu en pik mot Niall. 
Jag svalde hårt. Minnen från gårdagen, eller var det längre sedan? spelades upp framför mig. Hans första slag, som hade träffat mig så jag föll till marken, rop och skrik, bilen och Nialls panikslagna röst. Jag började skaka. 
Sjuksköterskans röst fick mig tillbaka till verkligheten.
 - Ja, inte var det några stenar i alla fall, muttrade hon surt. Så kan du vänligen lämna rummet, så jag kan prata ostört med Izabella? 
Niall nickade kort och kysste mig på pannan. 
- Berätta vad du vill, jag vet att du gör det rätta, viskade han i mitt öra innan han lämnade rummet. 
Sjuksköterskan tittade surt efter honom innan dörren smälldes igen. Hon riktade sin uppmärksamhet mot mig igen. 
- Ja, då så, då sätter vi igång, sa hon och tog upp ett papper och en penna. 
Jag svalde hårt igen. Detta kommer inte bli smärtfritt. 

Nialls perspektiv: 
 

Jag lämnade motvilligt Izabella ensam med kvinnan. Jag satte mig precis utanför dörren och kände att jag var riktigt hungrig. Jag hade inte fått i mig någon frukost. Jag suckade och reste mig upp, jag gick längs den vita kooridoren mot hissen. Förhoppningsvis så hade dom någon kiosk eller liknande där nere.
När jag kom ut ur hissen så kände jag genast doften av mat, en lukt jag kunde spåra på mils avstånd. När jag kom närmare så såg jag en skylt med vad som fanns. Dom hade inte så mycket att erbjuda så det fick bli två frallor och en juice. Jag betalade och tog med mig min frukost. Jag hissen tillbaka upp och när jag kom upp till våningen Izabella låg på så fick jag se att dörren fortfarande var stängd. Jag satte mig på stolen precis utanför Izabellas dörr och började mumsa i mig av mina frallor.
Snart var det uppättet och jag kände mig mätt och nöjd. Izabella pratade fortfarande med kvinnan så jag bestämde mig för att ringa till Alex, jag hade ju trots allt Izabellas mobil så de skulle inte va så krånligt att få tag på nummret. Jag fiskade upp Izabellas mobil ur fickan och gick in på senaste samtalen. Jag såg att det stod Alex och klickade på ring upp. Efter ett par signaler svarade han.
- Hej? Izabella?!? 
- Hej, nej det är bara jag, men Izabella har vaknat och mår bra, för tillfället snackar hon med en sjuksköterska om hela händelsen.
- Aokej, men hur gör hon? Säg hon sanningen? Det är jätte konstig stämning hör hemma, varken mamma eller Andreas har snackat något om det, det är som om dom inte snackar om det så har det inte hänt.
- Jag tror det, men jag står bakom henne i vilket val hon än gör, de lär ju inte bli ogjort om man säger så, särskilt med tanke på att det hänt två gånger!
- Jag med, inte direkt, svarade han. Jag kommer förbi senare!
Vi fortsatte snacka en stund innan jag hörde hur dörren bredvid mig öppnades. Jag sa snabbt hejdå till Alex ch vände mig mot den öppnade dörren. I dörröppningen stod sjuksköterskan som pratat med Izbella, hon log nöjt mot mig och jag anade att hon fått vad hon ville. Jag skyndade mig in till Izabella och såg att hon log mot mig. Hon såg trött ut där hon satt i den vita sjukhussängrn. 
- Hur är det? frågade jag och kysste henne på pannan innan jag satte mig bredvid henne på sängen. 
- Lite ont här och var bara, svarade hon och log beklagligt. 
- Förstår det, sa jag. Jag pratade med Alex förut, han kommer förbi senare idag.
- Okej. Vad bra. Jo du, jag sa sanningen till henne, det kändes lixom bäst så.
- Bra gjort, sanningen vara längst! Som man brukar säga.
 - Det är sant, men jag är rädd, när han får reda på att jag satte dit honom så vet man inte vad han kan göra!
- Oroa dig inte för det nu älskling, jag fixar det. Litel livvakter bara, skrattade jag.
- Haha kanske det, svarade hon gäspade stort.
-  vila du, jag stannar, sa jag och satte mig på stolen bredvid sjukhussängen medan Izabella la sig ner på sängen. 
Hon log trött mot mig och jag såg hur utmattad hon var. 
Hon somnade strax därefter och jag funderade på vad jag skulle göra så länge. Jag kom på att jag nog behövde ringa samtal. Jag fiskade upp Izabellas mobil ur fickan och gick in på kontakter, jag bläddrade ner till Johanna och  klickade på ring upp. Jag berättade hela storyn för henne, och hon var helt chokad och insisterade på att komma till sjukhuset på en gång. Jag tänkte ringa Alexandra också men det sa Johanna att hon skulle fixa så jag bestämde mig för att ringa killarna istället. Jag la ner Izabellas mobil i fickan och fiskade upp min egen istället. Det här skulle bli ett långt samtal.
 
 
 

Kapitel 43 - I wanna be with you

Från förra kapitlet:
Niall tolkade det fel. Han trodde nog att det var för att jag hade så ont så han ökade takten och fortsatte prata med mig med en mer och mer panikslagen röst. 
Jag suckade och drog mig närmare hans varma vältränade kropp. Han tog ett fastare grepp om mig och jag kände hur vi kom in i värmen. In i sjukhuset. Jag hörde hur folk pratade i mun på varandra så fort vi kom in. Jag hörde hur Niall pratade panikslaget så jag började slappna av och kände hur jag än en gång blev yr och allt blev svart igen.

 
  
 
Nialls perspektiv:
 - Snälla, ni måste göra något fort, skrek jag panikslaget när jag kom innan för sjukhusdörrarna. 
Sjukhuspersonalen såg först väldigt förvånade ut med tanke på att det var en engelsk kille som stod och skrek panikslaget och höll en medvetslös tjej i famnen. Men dom insåg snabbt allvaret och tog Izabella ifrån mig. 
Jag försökte förtvivlat följa med dom. Jag ville inte förlora henne igen. Inte efter alla dom veckorna vi var ifrån varandra. En doktor kom och tvingade ner mig i en soffa som stod i väntrummet. Han förklarade för mig att dom är tvungna att se till så att Izabella inte hade några allvarliga skador och då fick inte jag vara där. 
Jag suckade missnöjt och kände hur oron spred sig i kroppen. Tänk om det var försent? Tänk om Izabella inte klarade sig eller att hon skulle vara skadad för livet? Ju mer jag tänkte på det, desto mer rädd blev jag. Jag tror att läkaren såg hur orolig jag var för han sa några lugnade ord till mig och sedan att en sjuksköterska skulle prata med mig om vad som hänt. Jag nickade stumt. Jag tror inte ens att jag förstod allt han sa. 
Efter ett långt förhör som inte ledde fram till något eftersom jag var osäker på vad Izabella ville att jag skulle säga, fick jag äntligen gå in till henne. Den irriterade sjuksköterskan sa surt till mig att det var rum 7 på tredje våningen. Jag tror hon var sur för att hon inte fått ur mig den informationen hon ville ha. Men det brydde jag mig inte om nu. Jag störtade upp för trapporna upp till våning sju och in i rummet där Izabella låg. Två doktorer satt inne i rummet och pratade lågt. När jag kom in slutade dom tvärt och tittade på mig. 
Jag tittade på min Izabella som låg i den vita sjukhussängen. Det högg till i mitt hjärta. Hon såg så liten ut, så sårbar. Det var en slang som gick från näsan och ut till en ställning med dropp i. Hon hade bandage runt huvudet och hennes ansikte var svullet och skiftade i blått och lila. Jag ville bara gråta. Min stackars Izabella. Jag gick fram till sängen och sjönk ner på knä. Jag brydde mig inte om att läkarna stirrade på mig. Jag tog hennes hand och smekte den sakta. Jag stod knappt ut med att se henne så här. Jag var nära till tårar när en utav doktorerna plötsligt harklade sig. Jag vände upp blicken mot honom. 
- Hon kommer klara sig, hon har fått en ganska så lindrig hjärnskakning och flera sår i ansiktet, vi vill behålla henne här över natten, så att vi ska kunna se om det är något annat, och du kan tyvärr inte stanna över natten, vi vill att hon ska ha det lugnt, sa han med en mörk och stadig röst och tittade menade på mig.  
Jag nickade till svar. Jag var rädd att min röst skulle brista om jag sa något. Jag tittade länge på henne. Hon såg så oskyldig ut, hur kunde en man göra så här mot henne? Fick jag inte stanna här hos henne i natt? Det var ju redan kväll nu?

Jag vaknade plötsligt av att en mobil ringde. Jag tittade mig nyvaket omkring och mindes händelserna en efter en, Jag satt i en gammal trästol vid sidan om Izabellas sjukhussäng. Hon andadades djupt och såg ut att sova. Jag drog upp telefonen som fortfarande ringde. Jag såg att det var Izabellas mobil och tvekad lite innan jag såg på displayen att det var Alex, då svarade jag. 
- Hej det är Alex, hur är det med Bella? Hon lever väl? sa Alex panikslaget i telefonen. 
Jag tog med mig mobilen och gick ut ur rummet för att inte väcka Izabella.
- Hej,tja hon ligger fortfarande i koma och doktorerna vill ha kvar henne ett dygn för observation, svarade jag.
- Ajdå, jävla Andreas! Men hur gör du? Tar du in på hotell? Det är nog tyvärr inte så säkert här med tanke på..ja, du vet vem.
- Jag.. vet faktiskt inte, jag har inte ens någon anning om vad klockan är för tillfället, jag slocknade på stolen bredvid Izabella och vaknade av att du ringde. 
- Oj förlåt, men var tvungen att höra hur det gått för er. Klockan är två på natten, hehe. Men vad sa ni om Andreas? Frågade dom inte vad som hänt?
Jag gäspade och tänkte efter innan jag svarade.
- Det frågade typ 1000 frågor när vi kom in och jag försökte svara så gott jag kunde, men jag visste inte hur du och Izabella ville så jag svarade att hon hade ramlat och slått i stenar. De trodde mig inte riktigt men nöjde sig med svaret så länge. Det kommer ju se att det var ett slag, men jag gjorde så så länge.
- Okej, tack! Vi får ta tag i det senare när Bella har vaknat och mår bättre, hon får helt enkelt bestämma tycker jag!
- Jag håller med! Men jag hör av mig när hon vaknar då, okej? 
- Låter bra.
- Har du föresten något hotell i närheten som du rekomenderar? 
Det lät som om han funderade en stund för det var tyst i någon minut innan han svarade.
- Royal, det ligger cirka en kilometer från sjukhuset och det är riktigt fint.
- Okej , tack jag letar upp det. 
Jag tryckte på knappen som avslutade samtalet. Det hade blivit riktigt mörkt i rummet nu och jag såg att klockan visade kvart över två. Då var alltså klockan lver två på natten och snart skulle väl dom otrevliga läkarna komma och skicka iväg mig. Jag sträckte lite på mig och tittade på Izabella. Hon låg fortfarande i koma och jag blev lite orolig. Läkarna hade sagt att hon kunde göra det tills imorgon. Men jag var fortfarande orolig. Tänk om dom hade fel? Tänk om det inte var så bra som dom trodde? Jag strök Izabella över kinden och jag kände ojämnheterna. Både ilska och sorg sköljde över mig. Vilken idiot den Andreas var! Tur att jag fick slått till honom! Annars skulle jag vart ännu argare nu. Plötsligt öppnades dörren in till rummet och den irriterade sjuksköterskan sa att det var dags att jag skulle lämna Izabella. Jag reste mig sakta upp och tittade på min tjej. Jag böjde mig ner och kysste henne på hennes skadade panna. 
- Jag kommer snart tillbaka, jag lovar, viskade jag till henne och strök henne en sista gång över kinden innan jag gick ut ur rummet. 
Så fort jag kom ut ur rummet bländades jag av ljuset från lamporna. Det var näst intill tomt i korridoren. När det inte fanns något som distraherade mig växte min oro och saknad. Ja, jag saknade henne. Även ifall jag var där inne för två sekunder sen, så kunde jag inte låta bli att sakna henne. 
Jag tog trapporna ner till receptionen. Tanten i receptionen tittade på mig glatt. Jag log ett svagt leende tillbaka. Hur kunde hon se så glad ut, när det dog massa personer på hennes arbetsplats dagligen? 
Jag kom ut i den friska luften och försökte lokalisera mig till bilen. Jag hade inte haft en tanke på vart jag parkerade sen jag kom till sjukhuset så det tog ett tag innan jag såg den svarta bilen som jag hade fått låna. Men tillslut hittade jag den och då var det bara att hoppa in och leta sig till hotellet. 
Det var inga svårigheter för Alex hade beskrivit bra och sedan så stod det Royal på skyltar nästan hela vägen från sjukhuset. Jag parkerade bilen på en stor parkeringsplats och noterade den här gången var jag ställde den så jag slapp leta nästa gång. Jag gick över den mörka parkeringsplatsen mot det lysande hotellet. Jag gick in genom en stor port och fortsatte fram till receptionen där en halvsovande tjej med svart hår satt. 
- Ursäkta, sa jag lite försiktigt när jag kom fram till receptionen.
Hon vaknade genast till och tittade på mig med ögon stora som jordglober.
- Men,men du är ju Niall Horan!?!?!? sa hon och reste yrvaket på sig.
Jag nickade och gäspade. 
- Ett rum för mig, tack.
Hon nickade och slet blicken från mig och in i dataskärmen.
Jag tittade runt i hotellentren. Det var en ganska fin och mysig entré. Mitt emot receptionen fanns en brun soffgrupp som stod framför en sprakande brasa. Hela entrén gick i mörkbrunt och rött och det var riktigt fint.
- Här har du nyckeln, mr Horan, sa receptionisten och räckte fram en nyckel till mig. Våning 3, sedan fortsätter du bara längs kooridoren så kommer du till rum 321 som är ditt rum.
Jag tackade och började gå mot glashissen som låg vänster om receptionen.
Jag tog hissen upp till våning 3 som hon sagt och följde en lång röd kooridor tills jag kom till dörr nummer 321. Jag tog nyckeln och låste upp.
Jag kom in i ett ljust rum med en dörr till vänster och en stor öoppen yta längre fram. Jag tog av mig skorna och stängde dörren. Dörren till vänster var en toalett och i den öppna ytan så fanns en dubbelsäng som stod lite avlägset och en soffa med en matchande fotölj och såklart en tv. Jag gick mot sängen och tog av mig mina kläder och la dom på stolen som stod intill sängen. Jag gick sedan till badrummet för att tvätta rent mig och få bort blodet jag fåt på mina armar, jag hade inte haft tillfälle att få göra rent mig innan. När jag var klar så kröp jag ner i den renbäddade sängen och slocknade med nästan en gång. Men hemska minnen spelades fortfarande upp i mitt huvud om och om igen. Oron över Izabella värkte i mig. 

Äntligen är kapitlet uppe! Förlåt för dålig uppdatering men det är svårt att hinna med allt nu när det ä sommarlov! Man vill ju hinna göra massa saker! Hoppas ni förstår! Vi ska försöka skriva så fort vi kan! xx
 

RSS 2.0